Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4-5 szt
szczypiorek usiekany
majonez tradycyjny 1 łyżka
jogurt grecki 1 łyżka
rzeżucha
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzeżuchą

Mieszamy wszystkie składniki na koniec posypujemy rzeżuchą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 28.04.2013 21:22
lubię pasty jajeczne :-)
Bernadeta1 02.03.2013 00:25
robię ale nie przepadam za rzeżuchą
Madziela 02.02.2013 08:33
a ja zacznę robic własnie z rzeżuchą :)
cooleczka 12.01.2013 18:18
często robię chociaż bez żerzuchy
Cynamonka 12.01.2013 16:40
fajna do kanapek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak