Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z czerwoną fasolą

5.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo
4 sztuki
fasola czerwona z puszki
1 opakowanie
sól i pieprz
do smaku
majonez
2 łyżki
szczypiorek usiekany
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z czerwoną fasolą

Fasolę osączyć, rozgnieść widelcem. Jajka zetrzeć. Dodać fasolę. Dodać szczypiorek. Dodać majonez i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak