Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
ogórki kiszone 3 sztuki
szczypiorek 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
ser żółty 20 g
jogurt naturalny 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo.Ser żółty ścieramy na tarce o małych oczkach.Ogórki kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.Jajka obieramy i rozgniatamy widelcem.Mieszamy składniki z jogurtem,doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.02.2017 10:57
bardzo dobra
beatkaa153 03.02.2017 13:44
fajna pasta:)
Wacław 03.02.2017 09:41
pyszne śniadanko :-)
Iwusia 02.02.2017 23:36
lubię takie pasty
Renata9 02.02.2017 22:44
Smaczna pasta do chlebka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak