Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 1 pęczek
żółty ser 15 g
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Kroki postępowania

1
Ugotowane jajka obieramy i siekamy, dodajemy do nich tarty ser i drobno pokojony szczypiorek.
Krok 1 - Pasta jajeczna foto
2
Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łaczymy z majonezem dobrze mieszając.
Krok 2 - Pasta jajeczna foto
3
Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego!
Krok 3 - Pasta jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 17.11.2013 21:10
smaczna pasta do chlebka
Anna169Hosz 24.07.2013 14:25
Jestem wielką miłośniczką past jajecznych:)
MC_S 21.07.2013 15:00
Pyszność i tyle. jadłbym do pęknięcia.
Kolorowa 12.07.2013 17:33
Ale ładne naczynko..i zawartość ;)
Ola1984 12.07.2013 07:48
Moja ulubiona pasta jeszcze z czasów dzieciństwa. Pyszna :)
Megg 11.07.2013 20:47
pyszna pasta do pieczywa
Monika10 11.07.2013 20:19
super lubie bardzo taką paste
Konczi 11.07.2013 19:43
robię podobną, super do piątkowych tostów :)
pycia9 11.07.2013 19:37
uwielbiam taką pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak