Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
śmietana 12% 1 łyżka
Musztarda kremska Prymat 1 łyżeczka
szczypiorek
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Ugotowane i ostudzone jajka ugniatamy widelcem, dodajemy majonez, śmietanę, musztardę i mieszamy. na koniec dosypujemy pokrojony drobno szczypiorek (według uznania) i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 03.01.2013 08:48
pysznie i zdrowo
IZABELA29 03.01.2013 08:48
pysznie i zdrowo
Renata22 27.09.2012 09:50
ooo jaka fajna;) dla mnie bez szczypiorku;)
Roksana1 19.09.2012 21:03
mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak