pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dkg
  • majonez

  • szczypiorek

    garść
  • sól

  • pieprz

  • jajko ugotowane na twardo

    7 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wszytko razem ścieramy na tarce i dodajemy szczypiorek mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 24.04.2012 11:56
jeśli ktoś lubi oczywiści epolecam pyszne
agnieszka214 04.04.2011 07:47
ja dodaje jeszcze korniszona dzięki temu ma lepszy smak

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat