pasta jajeczna

pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    10 dkg
  • majonez

  • szczypiorek

    garść
  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    7 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wszytko razem ścieramy na tarce i dodajemy szczypiorek mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

24.04.2012 11:56
jeśli ktoś lubi oczywiści epolecam pyszne

agnieszka214

04.04.2011 07:47
ja dodaje jeszcze korniszona dzięki temu ma lepszy smak

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat