Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasa brokułowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser feta 250 gr
czosnek 4
krakersy

Przepis i sposób przygotowania na: pasa brokułowa

1.Brokuły myjemy i dzielimy na rózyczki.Czosnek obieramy i przeciskamy przez praske.Fete kroimy w mała kostke.

2.Brokuly gotujemy 5-6 minut nie solimy.Odcedzamy i studzimy.Mieszamy z feta i czosnkiem.Miksyjemy na jednolita mase.Wstawiamy do lodówki na 30 minut podajemy z krakersami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 21.11.2012 18:24
4 czosnek czyli głowki czy ząbki? Czy brokuła mrożonego też gotujesz tyle samo co świeżego?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak