parówki z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    8
  • wędzony boczek

    8 plasterków
  • ser żółty

    100 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki pozbawiamy skórki, rozcinamy je wzdłuż. W powstałe nacięcia wkładamy kawałki boczku. Przykrywamy plasterkiem sera żółtego. Pieczemy na grillu do czasu aż ser się rozpuści a parówki zrumienią. Można upiec również w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marcia71 02.06.2011 10:30
superr wyglądają
Katarzyna99 08.05.2011 02:07
ciekawe danie:)
kriso 01.05.2011 09:29
smaczne
jasiek 12.03.2011 09:33
apetycznie wyglądają
berys18 09.03.2011 17:28
apetycznie wyglądaja
Mariolka1 19.02.2011 20:38
ciekawe
Tika4444 08.12.2010 09:33
ale fajne, teraz zima to zrobię w piekarniku
anya_86 24.11.2010 21:34
świetne
iwona332 17.09.2010 22:16
super
agata1722 15.09.2010 09:39
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat