Składniki:
papryka czerwona | 5 kg |
Zalewa: | |
woda | 6 szklanek |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 6 łyżek |
sól | 1 łyżka |
DO SŁOIKA | |
ziele angielskie | 1 |
cebula | 2 plastry |
Gorczyca biała cała Prymat | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 3 ziarna |
papryka czerwona | 5 kg |
Zalewa: | |
woda | 6 szklanek |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 6 łyżek |
sól | 1 łyżka |
DO SŁOIKA | |
ziele angielskie | 1 |
cebula | 2 plastry |
Gorczyca biała cała Prymat | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 3 ziarna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: