Opal

Opal

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • likier Sambucca

    25 ml
  • likier Bailey\'s

    25 ml
  • śmietanka

    30 ml
  • cointreau

    20 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Opal

Bailey\'s Cointreau i śmietankę mieszamy w shakerze z lodem. Przelewamy do kieliszka koktajlowego.Na wierzch wlewamy likier Sambucca, który należy podpalić przed podaniem koktajlu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat