Przepis i sposób przygotowania na: NALEŚNIKOWE NA PIKANTNIE
Na rozgrzanym tłuszczu smażyć, małe placki, po kilka minut z każdej strony.
Papryka pokrojona w drobną kostkę. Parówki pokrojone w cienki plasterki. Podawać z sosem czosnkowym i surówką.
mąka pszenna |
1 szklanka
|
woda gazowana |
0,50 szklanki
|
jajko |
2 sztuki
|
parówki cienkie |
2 sztuki
|
Sól czosnkowa jodowana Prymat |
|
natka pietruszki |
2 pokrojona
|
papryka czerwona |
0,50 sztuki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: