Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj na ryżu z kiełkami i sosem słodkim chilli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj 1 szt
sos słoki chilli
kiełki rzodkiewki 3 łyżki
masełko 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj na ryżu z kiełkami i sosem słodkim chilli

Mintaja solimy i smażymy na grillowej patelni . Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu doprawiamy go przyprawą uniwersalna i dodajemy masełko , można zamienić masło na olej. Na ryż wykładamy rybę . Dodajemy kiełki i polewamy sosem słodkim chilli .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbigniew1975 18.10.2013 12:16
mniam pyszny obiadek
mufinka79 20.07.2012 17:41
pysznie wygląda
Justyna Jussstiii 20.07.2012 13:55
super
agaK. 20.07.2012 13:22
nie jadam mintaja ale z inną rybą jak najbardziej:)
iwa643 20.07.2012 08:50
lekki obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak