Matiasy z ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kiszony

    2 szt.
  • cebula biała

    0,5 szt.
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • jogurt naturalny

    0,5 opak.
  • matijasy

    300 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy pokroić na mniejsze kawałki, ogórki pokroić w kostkę, cebulę w piórka. Dodać pieprz. Jogurt wymieszać z majonezem. Wszystko połączyć.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat