masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kuleczki czekoladowe

    1 szkl
  • kakao

    5 łyżek
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kulki czekoladowe rozgniatamy na drobne kawałki, dodajemy kakao i jogurt. Mieszamy do uzyskania w miarę jednolitej masy. Masę wykorzystałam do rogalików, ale używam jej tez do naleśników i różnych ciastek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna152 13.02.2013 09:23
pyszna
malinka18 16.09.2012 11:36
fajną ma konsystencję po upieczeniu;)ale dużo chyba nie wychodzi tej masy?na ile rogalików wystarczy?
msmariusz 15.09.2012 22:29
słodkości

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat