Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do karkówki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

keczup 3 łyżki
majonez 2 łyżki
cebula biała 1 szt
ząbki czosnku 2 szt
oregano 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do karkówki

Do małej miseczki włożyć keczup, majonez, przyprawić pieprzem, słodką papryką, oregano. Cebulę pokroić w bardzo drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać do marynaty.
Taką marynata najlepiej wysmarować karkówkę, szczelnie zamknąć i zostawić na cała noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 14.09.2014 21:04
świetna marynata
Margo1 19.08.2014 10:01
Ciekawa marynata
kasiaw 18.08.2014 19:57
musi smakować wyśmienicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak