Makaron świderki z warzywami i serem feta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron świderki

    0,25 opakowania
  • szpinak mrożon

    200 gram
  • fasolka zielona

    100 gram
  • brokuły

    150 gram
  • ser feta

    0,5 opakowania
  • ząbki czosnku

    2 sztuki
  • sól

    do smaku
  • bazylia

    do smaku
  • olej do smażenia

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pokrojony czosnek i smażymy 3 min. Następnie dodajemy szpinak i fasolkę i dusimy na delikatnym ogniu. Dodajemy brokuły i na końcu ser feta. Makaron odcedzamy i wrzucamy na patelnię. Wszystko razem mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara/zuza22_85 22.09.2011 21:49
pycha
szyba 12.08.2011 20:52
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat