Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka pasta z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt. M
jogurt naturalny 5 łyżek
Sól ziołowa jodowana Prymat szczypta
kiełki 1 łyżka miksu
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka pasta z kiełkami

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy w kostkę (ja używam sitka do warzyw). Do miseczki z jajkami dodajemy kiełki. Następnie szczyptę soli ziołowej i jogurt, mieszamy. Na koniec doprawiamy solą himalajską i pieprzem, próbujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdalenaIC 27.12.2016 21:36
Dziękuję Wszystkim :)
asiatok 27.12.2016 14:25
Lekko= idealnie po świętach!
Ola1984 27.12.2016 13:39
Fajny odchudzony przepis na smaczną pastę.
Jadwiga/Jaga85 27.12.2016 09:33
pyszne jedzonko
MonikaW 27.12.2016 08:52
super przepis, bardzo lubię takie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak