Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron łazanki 50 dkg
mięso mielone 30 dkg
kapusta kiszona 50 dkg
pieczarki 30 dkg
boczek 20 dkg
przyprawy
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z pieczarkami

Mięso mielone smażymy na rozgrzanym oleju. Doprawiamy do smaku i odstawiamy. Pokrojoną kapustę gotujemy z dodatkiem boczku. Ugotowany boczek chłodzimy i kroimy. Pieczarki smażymy na oleju i doprawiamy. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 10.03.2015 13:47
bardzo lubię łazanki w takim wydaniu
gosiag 06.03.2015 17:46
napewno bardzo dobre
agnieszka214 06.03.2015 15:30
takich jeszcze nie próbowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak