Kulki bakaliowe I

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rodzynki

    3/4 szkl
  • figi

    3/4 szkl
  • daktyle

    1/2 szkl
  • orzechy włoskie

    1/2 szkl
  • wiórki kokosowe

    do obtaczania
  • NASIONA SLONECZNIKA

    1/2 (łuskane)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oprócz wiórek kokosowych,wszystkie składniki wymieszać i zmielić,następnie z masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego,obtoczyć w wiórkach i schłodzić w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mariusz10 05.12.2011 21:50
super!
Katarzyna/kate1980 26.11.2011 22:48
bardzo fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat