Krakersy z pastą twarożkową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krakersy

    1 opakowanie
  • twarożek

    200 gram
  • wędzony pstrąg

    150 gram
  • rzodkiewki

    6
  • sól

  • pieprz

  • kapary

  • pomidorki cherry

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki zetrzeć na tarce i wymieszać z serkiem. Doprawić solą i pieprzem. Na krakersy ułożyć plastry ogórka i wyszprycować pastę serową. Na każdego krakersa ułożyć kawałeczek pstrąga i udekorować pozostałymi składnikami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat