Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krakersy z masą serową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rokpol 20 dkg
twaróg 20 dkg
cebula 1/2 sztuki
cukier
pieprz
migdały 2 łyżki
krakersy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: krakersy z masą serową

Rokpol, twaróg, drobno posiekaną cebulę, cukier oraz pieprz mieszam ze sobą na jednolitą masę i nakładam na krakersy. Z wierzchu posypuję je uprażonymi na patelni bez tłuszczu migdałami (bez skórek ).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 08.08.2012 18:08
kolację można urozmaicić i zamiast chleba podać smaczne krakersy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak