Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filety rybne
1/2 kg -
jajko
1 szt. -
Bułka tarta klasyczna Prymat
1/2 szklanki -
natka pietruszki
1/2 pęczka -
sól do smaku
-
olej do smażenia
-
koper świeży
1 pęczek -
jogurt naturalny
1 opakowanie -
jajko
1 szt. -
mąka
2 łyżeczki -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
cukier
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Kotlety rybne z sosem koperkowym
Sos koperkowy: posiekać drobno koperek, wymieszać wszystkie składniki w rondelku, zagotować i doprawić do smaku
Komentarze (11)
Załaduj więcej komentarzy (1)