Kotlety rybne

Kotlety rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    500 g.
  • jaja

    2 szt.
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    2 łyżeczki
  • olej do smażenia

  • bułka

    1 namoczona w wodzie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę zmielić przez maszynkę do mielenia mięsa, dodać resztę składników i dobrze wyrobić. Formować kotlety i smażyć na oleju z obydwu stron. Podawać do ziemniaków i surówki z kiszonej kapusty.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kasia36 05.01.2014 20:50
Wyglądają apetycznie
IKrakowianka 11.02.2013 22:25
chętnie wypróbuję przepis :)
Ewelina38 01.01.2013 17:39
bardzo smaczne i od czasu do czasu je robię częściej jednak smażę zwykłe filety
Krystyna32 24.11.2012 16:48
super
dianix 15.11.2012 20:52
mimo opini o tej rybie ja ją lubię
Dorian 20.09.2012 11:06
swietne
kate.500 20.09.2012 10:22
pycha
mic 26.07.2012 16:17
takich to nie robiłem
Dorota37 04.07.2012 14:31
apetyczne
jolaxa1 27.12.2011 19:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat