KOTLET DROBIOWY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1 Sztuka
  • sos sojowy

    3 Łyżki
  • pieprz cytrynowy

    Szczypta
  • papryka ostra mielona

    Szczypta
  • musztarda

    2 Łyżki
  • bułka tarta

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić wzdłuż, lekko ubić. Przyprawić pieprzem i papryką oraz sosem sojowym, odstawić na pół godziny do lodówki. Piersi posmarować musztardą, panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
anulka69 04.03.2017 09:14
smaczne mmm
dodi 18.10.2016 10:39
pyszne jedzonko
MonikaW 15.10.2016 21:16
trafia do mojej księgi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat