Koreczki z swojskiej kiełbasy

Koreczki z swojskiej kiełbasy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa wiejska

    25 dag
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na wykałaczkę nadziewamy spory plasterek kiełbasy swojskiej i kawałek jajka.
Podajemy do koreczków sos chrzanowy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

31.12.2011 19:38
smaczne

kielcok1

20.11.2011 14:57
bardzo lubię

rakow2

17.04.2011 16:37
widzę że zabrakło kiełbasy

marta639

17.09.2010 18:28
Fantastyczny przepis.

bogumiła3

15.09.2010 16:24
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat