Koreczki z swojskiej kiełbasy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa wiejska

    25 dag
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na wykałaczkę nadziewamy spory plasterek kiełbasy swojskiej i kawałek jajka.
Podajemy do koreczków sos chrzanowy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 31.12.2011 19:38
smaczne
kielcok1 20.11.2011 14:57
bardzo lubię
rakow2 17.04.2011 16:37
widzę że zabrakło kiełbasy
marta639 17.09.2010 18:28
Fantastyczny przepis.
bogumiła3 15.09.2010 16:24
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat