Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z serem plesniowym i oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 1 op
oliwki 1 op
kapusta
wykałaczki

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z serem plesniowym i oliwkami

Kapustę kroimy na pół i kładziemy na talerzu przeciętą strona, tak by była statycznie stała. Ser plesniowy (możemy wybrać klasyczny smak albo z ulubionymi dodatkami), kroimy w niewielkie kawałki. Oliwki odsączamy z zalewy (możemy wybrać oliwki bez nadzienia lub nadziewane np papryką) Na wykałaczki nabijamy kawałek sera i oliwkę. Gotowy koreczek wbijamy w kapustę. Powtarzamy tak ze wszystkimi wykałaczkami az do wykończenia składników.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 19.09.2012 14:02
dziekuję :)
Rafał10 19.09.2012 08:42
palce lizać, uwielbiam !
Andysz 19.09.2012 07:55
ekstra;)
Zdzisław 18.09.2012 23:01
smacznie
dagmara020 18.09.2012 21:31
super przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak