Koreczki z serem feta

Koreczki z serem feta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser feta

    20 dag
  • rzodkiewka

    1|2 pęczka
  • ogórek

    1 sztuka
  • śledziki moskaliki

    20 dag
  • liście sałaty

  • wykałaczki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę, ogórka umyć, osuszyć. Ogórka pokroić w plastry 0,5 cm, rzodkiewkę w plasterki ok 3 mm. Ser feta pokroić na kawałki wielkości ogórka i grubość 0,5 cm. Moskaliki pokroić wielkość sera feta. Liście sałaty umyć, osuszyć.Układamy plaster ogórka, kawałek sera feta, moskalika i plaster rzodkiewki. Koreczki spiąć wykałaczkami.Podać na liściach sałaty.
Smaczna przekąska na imprezki i nie tylko.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jagódka77

24.03.2016 11:58
fajnie wyglądają i na pewno dobrze smakują

Ela15

23.01.2016 07:40
na pewno pyszne

magduś83

27.06.2014 22:02
smaczne koreczki

olkaaa

18.06.2014 07:25
ładnie wyglądają

Dariusz8

14.02.2013 00:01
Smaczne koreczki.

goofy9

31.08.2012 21:47
pysznie tu :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat