Koktajl kefirowy z jarmużem, kiwi i bananem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kefir

    1 szklanka
  • jarmuż

    1 duża garść
  • banan

    1 szt
  • kiwi

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jarmuż umyć i osuszyć. Usunąć zdrewniałe łodygi. Wrzucić jarmuż do blendera kielichowego. Dodać obrane i pokrojone na kawałki kiwi oraz banana. Wlać schłodzony kefir i miksować wszystko do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Pić od razu po przygotowaniu.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
slodkieniebo 16.02.2017 08:34
Samo zdrowie ! :)
2milutka 15.02.2017 19:57
smaczniutko:)
Aleksandra/Olcia 15.02.2017 19:48
zdrowo i pysznie
Urszula Świeca 15.02.2017 19:01
Pyszny.)))
adelajda 15.02.2017 18:35
też lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat