Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ketchupowy boczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek 1 kg
ketchup pikantny 5 łyżek
miód płynny 3 łyżki
Majeranek suszony Prymat 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ketchupowy boczek

W misce łączymy ze sobą ketchup, majeranek, miód, paprykę ostrą, sól i pieprz do smaku. Boczek kroimy w grubsze plasterki i nacieramy marynatą. Zostawiamy na ok 1 godz a następnie pieczemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak