Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto z tuńczykiem i warzywami
Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
Tuńczyka lekko odcedzić, połączyć z kaszą i drobno pokrojoną papryczką chili, szczypiorkiem, kukurydzą i groszkiem.
Przyprawić.
kasza bulgur | 20 dag |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
kukurydza | 2 garście |
groszek | 1 garść |
szczypiorek posiekany | 1 garść |
papryczka chili | 1 cm |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Czarnuszka nasiona Prymat | 1 szczypta |
Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
Tuńczyka lekko odcedzić, połączyć z kaszą i drobno pokrojoną papryczką chili, szczypiorkiem, kukurydzą i groszkiem.
Przyprawić.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: