Kaszotto z tuńczykiem i warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Lekkie, zdrowe i pyszne kaszotto z warzywami i tuńczykiem.
Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza bulgur

    20 dag
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • kukurydza

    2 garście
  • groszek

    1 garść
  • szczypiorek posiekany

    1 garść
  • papryczka chili

    1 cm
  • sól

    1 szczypta
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
  • Czarnuszka nasiona Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
Tuńczyka lekko odcedzić, połączyć z kaszą i drobno pokrojoną papryczką chili, szczypiorkiem, kukurydzą i groszkiem.
Przyprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat