Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszotto z tuńczykiem i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.
Lekkie, zdrowe i pyszne kaszotto z warzywami i tuńczykiem.

Składniki:

kasza bulgur 20 dag
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza 2 garście
groszek 1 garść
szczypiorek posiekany 1 garść
papryczka chili 1 cm
sól 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
Czarnuszka nasiona Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto z tuńczykiem i warzywami

Kaszę ugotować w osolonej wodzie.
Tuńczyka lekko odcedzić, połączyć z kaszą i drobno pokrojoną papryczką chili, szczypiorkiem, kukurydzą i groszkiem.
Przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak