Kaszanka z papryką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszanka

    6 sztuk
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • sól i pieprz

    do smaku
  • przyprawa uniwersalna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i paprykę kroimy w kostkę. Każdą kaszankę nacinamy przez środek, lekko roztwieramy, posypujemy trochę wegetą. Nakładamy porcję cebuli i papryki, posypujemy solą i pieprzem. Zawijamy w folię aluminiową i smażymy na grillu. Można upiec w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaKa 10.05.2015 15:40
super pomysł,muszę spróbować
Margo1 09.05.2015 21:39
Takiego połączenia nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat