Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 6plastrów
pieczarki 0,5kg
cebula biała 3szt

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z pieczarkami

karkówke pokroić wplastry ok1 cm posypać delikatem do mięs odstawić na 2/3 h następnie plastry obtoczyć w mące z obu stron i smażyc przez chwile podsmazoną karkówke ułożyć w naczyniu żaroodpornym .Pieczarki pokroc w talarki a cebulę w grubą kostkę .Na karkówkę rozsypać pieczarki z cebulą zalac zalewa ZALEWA 5ŁYZEK OCTU,8ŁYŻEK WODY 5ŁYŻEK CUKRU I 4ŁYŻKI KONCENTRATU PIEC POD PRZYKRYCIEM 1/15H SMACZNEGO

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak