Kanapki z Rogalików

Kanapki z Rogalików

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Rogaliki

    50 g
  • masło

    10 g
  • ser żółty

    20 g
  • kiełbasa

    20 g
  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • sałata

    1 sztuka
  • szczypiorek

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

masło rozetrzeć z drobno pokrojoną natką rogaliki naciąć poprzecznie w kilku miejscach nacięcie posmarować masłem ser i kiełbasę pokroić w plasterki i włożyć w nacięciu rogalika rogalik położyć na talerzu przykryć zieloną sałatą i szczypiorkiem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat