Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z sałatką z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb pełnoziarnisty 2 kromki
makrela wędzona 1 szt
szczypiorek 3 łyżki
keczup pikantny 3 łyżi
koperek
sól, pieprz
koncentrat pomidorowy
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z sałatką z makreli

Kromki chleba posmarować koncentratem pomidorowym.
Przygotować sałatkę: Makrelę obrać i rozdrobnić, jajko pokroić w dużą kostkę, szczypior drobno pokroić. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z keczupem. Doprawić pieprzem i solą. Na kanapkę nakładać sałatkę i położyć gałązkę kopru. Udekorować kawałkami pomidora.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 05.02.2014 21:12
Pyszności :)
Megg 05.02.2014 20:10
bardzo apetyczna kanapeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak