Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z indykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb razowy 2 skibki
ketchu, sos czosnkowy
ogórek kiszony 5-7 plastrów
pieprz, chilli wg. uznania
indyk 1,5 usmażony kotle

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z indykiem

Indyka usmażyć (polecam na patelni grillowej), doprawić.
Gdy mięso wystygnie położyć kawałek kotlecika na chleb, polać sosem czosnkowym lub ketchupem, przykryć drugą skibką, gotowe.
Przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 07.12.2014 11:53
pyszna kanapka
Seba 15.09.2014 12:04
pyszna kanapeczka
Margo1 01.04.2014 20:36
aptycznie wygląda
Róża1 07.09.2013 21:38
fajny pomysł i bardzo smakowita kanapka:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak