jajka faszerowane ziołami

jajka faszerowane ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt.
  • koperek

    1 łyżka
  • pietruszka siekana

    1 łyżka
  • szczypiorek usiekany

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • majonez

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ugotować na twardo i obrać ze skorupek przekroić na pół i wyjąć żółtka,żółtka wraz z posiekaną zieleniną wymieszać dodać sół i pieprz oraz majonez i wymieszać na jednolitą masę po czym łyżką nakładać farsz w otwory po żółtkach.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wacław

23.04.2013 10:01
pyszne takie sniadanko

Motorek

11.06.2012 10:18
pycha

MAR3STA

09.04.2011 18:41
wiosenne śniadanko;)

novita26

09.04.2011 07:53
ale pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat