Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 8 szt
prawdziwki 5 szt
margaryna do smażenia 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Porada

Porcja dla 3 osób. 1 szczypta soli - na 1 jajko.

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grzybami

1. Prawdziwki usmażyć na tłuszczu, przyprawić pieprzem.
2. Jajka wbić do garnuszka, dodać 8 szczypt soli, dobrze wymieszać. Wlac do prawdziwków i usmażyć do momentu ścięcia się jajek.
3. Jajecznicę wyłożyć na talerzyk.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak