Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z boczkiem i pomidorami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
pomidor 1 szt
boczek wędzony 150 gram
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z boczkiem i pomidorami

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Dodać pokrojone w kostkę pomidory i smażyć jeszcze około 2 minuty. Następnie zalać roztrzepanymi jajkami, wymieszać i usmażyć jajecznicę wedle upodobań. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Podawać posypaną świeżą natką pietruszki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 03.09.2014 09:36
bardzo lubię
Wacław 16.08.2014 09:57
robię podobnie,lubię takie śniadanko :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak