Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
boczek wędzony 100 gram
szczypiorek pół pęczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na boczku ze szczypiorkiem

Boczek kroimy w kostkę i wkładamy na rozgrzaną patelnię.Przesmażamy,dodajemy odrobinę masła, jeżeli boczek jest tłusty to nie dajemy masła.Do przesmażonego boczku wbijamy jajka, dodajemy posiekany szczypiorek i mieszamy aby jajka zbyt mocno się nie ścięły. Doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.Można dodac

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 07.09.2015 09:15
wyśmienita na szybkie jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak