Jajeczinca z oliwkami i żółtym serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • ser żółty

    100 g
  • oliwki

    10
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser ucieramy na tarce, na dużych oczkach. Oliwki kroimy na cienkie plasterki. Na rozgrzany na patelni olej wbijamy jajka, dodajemy ser i polowe oliwek, mieszamy i smażymy 4 minuty, nastepnie przekladamy na talerzyk i posypujemy pozostalymi oliwkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat