Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1,50 kg
rodzynki 0,10 kg
cukier puder 0,05 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z rodzynkami

Z jabłek ściąć górną część, wydrążyć gniazda nasienne. Napełnić rodzynkami, przykryć ściętą częścią, ułożyć na blasze, skropić lekko wodą i upiec w piekarniku. Podawać ciepłe, posypane cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 20.09.2011 23:10
super jabłuszka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak