Przepis i sposób przygotowania na: indyk faszerowany śliwkami
Kroki postępowania





bazylia |
|
oregano |
|
kardamon |
|
Imbir mielony Prymat |
|
curry |
|
Papryka słodka mielona Prymat |
|
oliwa |
0,5 szkl
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
|
cząber |
|
rozmaryn |
|
czosnek |
|
śliwki suszone |
6 szt
|
jabłko |
2 szt
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
1/2 szkl
|
cynamon |
1/2 łyżeczki
|
masło |
1 łyżka
|
sok z cytryny |
2 łyżki
|
indyk |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: