Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot dogi

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka do hot-dogów 4 szt
parówki 4 szt
pomidor 1 szt
posiekana dymka ze szczypiorem 1 szt
ser żółty 10 dkg
sól i pieprz
majonez
ketchup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Hot dogi

Bułki przetrzeć zwilżonymi dłońmi i przekroić. Posypać startym żółtym serem i wstawić do piekarniki nagrzanego do 200 stopni na 10 minut. Parówki podsmażyć na suchej patelni. Pomidora pokroić w plastry, posypać solą i pieprzem. Opieczone bułki posmarować majonezem, ułożyć pomidora, posypać dymką, włożyć parówkę i zamknąć. Wierzch polać ketchupem. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 19.09.2015 23:55
smakowita bułeczka
mikrusiak 19.09.2015 20:04
super :) najlepsze domowej roboty :)
Wafelek2601 19.09.2015 15:42
Pyszny domowy hot dog
Damiano
Damiano 19.09.2015 15:12
bardzo dobry hot-dog
agnieszka214 19.09.2015 14:51
Pychata danie lubię hot dogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak