halibut z pietruszką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • halibut

  • piertuszka

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

przygotowaną i osuszoną rybę nacinamy w kilku miejscach i faszerujemy piertruszką , następnie doprawiamy i albo panierujemy i na oleju smażymy albo do foli i na grillu :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewcia1312 12.06.2012 22:01
To napewno jest smaczne!:)
zuzanna_z 03.03.2012 11:33
to musi byc smaczne
Anna133 07.08.2011 08:11
mozna jeszcze skropic sokiem z cytryny :0
Anna133 07.08.2011 08:10
ryba zyskuje na smaku :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat