Gulasz

Gulasz

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    1 kg
  • przyprawa do gulasz prymat

    1 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Gulasz

mieso kroimy w kostke,posypujemy przyprawa do gulaszu smażymy ok 20 zam zalewamy woda dodajemy liść laurowy ( 3 listki) i ziele ( 4-5 kuleczek)dusimy ok 35 min dod. Na koniec zatrzepujemy mąka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

szajba2 10.04.2011 19:06
dobra rzecz
nikusonka 01.03.2011 22:28
pyszne
Barbara55 16.02.2011 15:15
dziś mam na obiad gulasz z makaronem
kielcok1 31.01.2011 14:26
mocna rzecz
rakow2
rakow2 01.12.2010 14:21
właśnie robię gulasz

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat