Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany oscypek wg Zubra

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 10 dag
konfitura żurawinowa
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany oscypek wg Zubra

Ser kroimy w średniej grubości plasterki ( około 1 do 1 1/2 cm). Patelnie grillową rozgrzewamy i delikatnie smarujemy oliwą (można użyć tradycyjnego grilla). Układamy plasterki sera i chwilę całość grillujemy aż skórka ładnie się przyrumieni. Grillujemy z obu stron. Ser podajmy polany konfiturą żurawinową. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 03.02.2015 21:15
na pewno smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak