Grillowany królik

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • królik

    1
  • Kminek mielony Prymat

  • Przyprawa do mięs Prymat

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso królika oczyścić i zanurzyć na 2 godziny w zimnej wodzie . Po 2 godzinach mięso natrzeć oliwą solą , pieprzem , kminkiem oraz przyprawą do mięsa. Gotowego królika odstawiamy na pół godziny przed grillowaniem do lodówki. Gotowego królika grillujemy 1.5-2 godziny .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 25.03.2015 07:20
Apetyczne mięsko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat