Grillowany Bratwurst z selerem naciowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cienka kiełbasa

    350 gram
  • seler naciowy

    0.5 opakowania
  • Grill przyprawa klasyczna Prymat

    1 łyżeczka
  • olej do smażenia

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbaski nacinamy jodełkowo i obsypujemy przyprawą do grilla-klasyczną Prymat. Seler naciowy kroimy wzdłuż na cieńsze kawałki- obsypujemy przyprawą do grilla. Kiełbaski i seler umieszczamy na patelni do grillowania i smażymy na niewielkiej ilości oleju. Podajemy z ulubionym sosem- czosnkowym, koperkowym....Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Czyki 05.06.2014 09:06
Muszę spróbować ten seler naciowy na grilla, jestem ciekawa smaku :)
Zdzisław 04.06.2014 20:03
super kiełbaski

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat