Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany Bratwurst z selerem naciowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cienka kiełbasa 350 gram
seler naciowy 0.5 opakowania
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżeczka
olej do smażenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany Bratwurst z selerem naciowym

Kiełbaski nacinamy jodełkowo i obsypujemy przyprawą do grilla-klasyczną Prymat. Seler naciowy kroimy wzdłuż na cieńsze kawałki- obsypujemy przyprawą do grilla. Kiełbaski i seler umieszczamy na patelni do grillowania i smażymy na niewielkiej ilości oleju. Podajemy z ulubionym sosem- czosnkowym, koperkowym....Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 05.06.2014 09:06
Muszę spróbować ten seler naciowy na grilla, jestem ciekawa smaku :)
Zdzisław 04.06.2014 20:03
super kiełbaski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak