Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Goat supper

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kozi ser (roladka) 500 g
gruszki 3
masło
Pieprz czarny Prymat w młynku
mleko skondensowane

Przepis i sposób przygotowania na: Goat supper

Gruszki kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości masła ,doprawiamy pieprzem. Kozi ser kroimy na plasterki (2 cm) układamy (osobno) na folii aluminiowej ,na każdy dajemy po porcji smażonej gruszki i zapiekamy w temperaturze 200°C przez 5-7 min. Wykładamy na talerze i cienką strużką polewamy skondensowanym słodzonym mlekiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 11.09.2014 22:16
Dosłownie super! Pyszna propozycja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak