filet w kostce rosołowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 szt
  • woda

    50 ml
  • kostka rosołowa

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kostkę rozpuszczamy w ciepłej wodzie i nacieramy nią fileta , następnie pieczemy na suchej patelni lub w piekarniku ;)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
barbara11561 02.07.2012 20:14
nie robiłam tak jeszcze
Anna133 10.12.2011 14:48
sama byłam ciekawa smaku :)
treonina 25.11.2011 14:15
ciekawy pomysł :-)
Anna133 25.11.2011 13:18
i nawet dobrze smakuje ;)
Anna133 25.11.2011 13:17
to jest jakaś nowość polecana przez kucharzy :*

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat